H Khloe Kardashian έκανε την πιο απρόσμενη ανακοίνωση εγκυμοσύνης

H Khloe Kardashian έκανε την πιο απρόσμενη ανακοίνωση εγκυμοσύνης

«Είμαι τόσο χαρούμενη», έγραψε η Khloe

H Κhloe Kardashian δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της κι όχι άδικα. Με ένα τεστ εγκυμοσύνης στα stories της και με ένα σταθερό post στο Instagram αποκάλυψε την εγκυμοσύνη που την έκανε να πετάξει από την χαρά της.

«Το μωρό μου θα αποκτήσει μωρό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Συγχαρητήρια, Mika, σ’ αγαπώ», έγραψε η Khloe.

Φυσικά τα νέα εγκυμοσύνης δεν αφορούν την ίδια τη ριάλιτι σταρ αλλά την κολλητή της Μalika Haqq, με την οποία η Khloe μεγαλώνει μαζί εδώ και χρόνια και την οποία, καθώς και την δίδυμη αδερφή τη βλέπουμε συχνά και στο ριάλιτι Keeping up with the Kardashians.



Η Khloe ξεκίνησε δημοσιεύοντας την κολλητή της που κρατούσε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και συνέχισε με μια σειράς από stories που δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της κολλητής της. Η Malika άλλωστε, έχει στηρίξει πολύ την μικρή Kardashian σε όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, ειδικά με τον Tristan Thompson.

Η Κhloe ήταν άλλωστε η πρώτη που έμαθε για τα νέα της εγκυμοσύνης της Malika και η πρώτη που τα μοιράστηκε και δημόσια στο Instagram.