Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις δημοσιεύσε την πιο καυτή φωτογραφία στην αγκαλιά του Φίλιππου Μιχόπουλου

Πατούλια Κατερίνα
Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις δημοσιεύσε την πιο καυτή φωτογραφία στην αγκαλιά του Φίλιππου Μιχόπουλου

Εντάξει, η Αθηνά παίρνει το βραβείο πιο hot ζευγαριού

Ενώ πλησιάζουμε στην πρώτη επέτειο από τον θρησκευτικό γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ηθοποιός είπε να εκμεταλλευθεί την σημερινή άνοδο της θερμοκρασίας και να κάνει την ημέρα αυτή ακόμα πιο καυτή. Και από που να την πιάσεις την πόζα αυτή:



Και πισίνα, και αγκαλιά, και καυτό ολόσωμο μαγιό κι ένα ακόμα πιο καυτό φιλί.

Έτσι μπορούμε να σου περιγράψουμε με λίγα λόγια την πόζα της Οικονομάκου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο την οποία συνόδευσε με την ατάκα:

«Τhere are only two times i want to be with you, now and forever #love #couplegoals #husbandandwife #oursummerstory», δηλαδή, υπάρχουν μόνο δύο στιγμές που θέλω να είμαι μαζί σου, τώρα και για πάντα!

Εννοείται πως η φωτογραφία απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες Likes και πάμε για ρεκόρ. Το φετινό καλοκαίρι, στο ξενοδοχείο του αγαπημένου της στην Σαντορίνη άλλωστε, η Οικονομάκου έριξε το Instagram ουκ ολίγες φορές και όχι άδικα.

Δες την πόζα παρακάτω αλλά και τα σχόλια των διάσημων φίλων της Αθηνάς σε αυτή. Για παράδειγμα, το σχόλιο της έτερης Project Soma Μαίρης Συνατσάκη, είναι όλα τα λεφτά.