Συνέλαβαν τον ανιψιό της Meghan Markle και ο λόγος είναι αρκετά ντροπιαστικός

Πατούλια Κατερίνα
Συνέλαβαν τον ανιψιό της Meghan Markle και ο λόγος είναι αρκετά ντροπιαστικός

Ακόμα ένα περιστατικό που θα πληγώσει την Meghan Markle

Ενώ η Meghan Markle άφησε το Cape Town και ταξίδεψε παρέα με τον Archie ως το Johannesburg όπου θα συναντήσουν ξανά τον πρίγκιπα Harry μετά την επίσκεψη του τελευταίου στο Malawi, τα νέα για τον ανιψιό της 38χρονης δούκισσας κάνουν το γύρο του κόσμου.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, η πλευρά της οικογένειας της Meghan που συνδέεται με τον πατέρα της Thomas Markle αποτελούν με την συμπεριφορά τους και τα λεγόμενά του ανοιχτή πληγή για τη δούκισσας του Sussex, κάτι που επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά.

Αυτή τη φορά, ο γιος του ετεροθαλή αδερφού της Meghan, του Thomas Markle Jr, ο 28χρονος Thomas Dooley, βρέθηκε στο Hollywood όπου και συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές.


https://www.instagram.com/p/B29u9SgnUFY

Το ντροπιαστικό της υπόθεσης είναι πως ο μικρός Thomas συνελήφθη για ανάρμοστη συμπεριφορά, μιας και τριγυρνούσε σε γειτονιές του Hollywood φορώντας μόνο μια μικρή πετσέτα η οποία κάλυπτε και δεν κάλυπτε τα απαραίτητα, σύμφωνα με το TMZ.



Όταν οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν, ο ανιψιός προσπάθησε να ξεφύγει δημιουργώντας ένα ολόκληρο σκηνικό αντίστασης κατά της αρχής. Τυπικά, τέτοια θέματα λύνονται με μια επίπληξη και μια κλήση προς πληρωμή. Εδώ όμως, ο Thomas προκάλεσε τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο γόνατο,μετατρέποντας την ποινή σε κακούργημα και να κρατείται ενώ η εγγύηση για να βγει φτάνει τα 25.000 δολάρια τα οποία δεν έχουν πληρωθεί.