Διάσημος τραγουδιστής «χτύπησε» τατουάζ με τη Ριάνα στο πρόσωπό του

Πατούλια Κατερίνα
Διάσημος τραγουδιστής «χτύπησε» τατουάζ με τη Ριάνα στο πρόσωπό του

Μια επιλογή τατουάζ που σοκάρει

To τελευταίο διάστημα είναι άκρως ταραγμένο για τον τραγουδιστή, με μια βαθιά εξομολόγηση πως υποφέρει από σχιζοφρένεια, με ασφαλιστικά μέτρα που πήραν εναντίον του, τα δύο του αδέρφια και με ένα τεράστιο τατουάζ στο πρόσωπο.

Μιλάμε για τον Aaron Carter, τον μικρό αδερφό του Nick Carter από τους Backstreet Boys, ο οποίος φαίνεται πως δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση τελευταία.



Ο 31χρονος τραγουδιστής αποφάσισε να χτυπήσει τατουάζ στο πρόσωπό του για πρώτη φορά, παρ’ ότι το σώμα του είναι γεμάτο τατουάζ.

Για το πρόσωπό του ο Aaron που πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως πάσχει από σχιζοφρένεια, επέλεξε ένα τατουάζ που απεικονίζει την Rihanna ως μέδουσα, από το περίφημο εξώφυλλο της Ri Ri του 2013 στο περιοδικό GQ.

Πέραν του τατουάζ που είδαμε στα stories, σε Live Και σε σταθερό post στο Instagram του τραγουδιστή, ενημερωθήκαμε από τον ίδιο πάλι πως έχει πια πουλήσει τα όπλα που είχε στην κατοχή του. Πριν λίγες ημέρες, ο διάσημος αδερφός του Carter, o 39χρονος Nick και η αδερφή του Angel με την οποία είναι δίδυμος, αποφάσισαν να πάρουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, μετά από απειλή για τη ζωή τους αλλά και για την ζωή της οικογένειάς τους.

Ο Nick υποστήριξε μάλιστα πως ο αδερφός του απείλησε να σκοτώσει την εγκυμονούσα σύζυγό του, όσο ο ίδιος βρισκόταν μακριά για συναυλίες.
Ο ίδιος ο Aaron έχει πει ξανά και ξανά πως δεν θέλει να ξαναμιλήσει με κανένα μέλος της οικογένειάς του.