Μετά την επανασύνδεση το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί σε σπάνια έξοδό του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά την επανασύνδεση το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί σε σπάνια έξοδό του

Και δείχνουν πιο καλά από ποτέ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε πολλοί ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να χωρίζει και να μην είναι πλέον μαζί. Όμως αυτό δεν ίσχυσε για πάνω από μερικές εβδομάδες, όταν και οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί σε διακοπές να απολαμβάνουν την θάλασσα. Έκτοτε δεν τους είδαμε ξανά, όμως οι δυο τους παραμένουν ακόμη μαζί και πολύ αγαπημένοι μάλιστα.

Το ζευγάρι έκανε μία σπάνια έξοδο στα γενέθλια της πρώην συζύγου του τραγουδιστή σε ένα gala στη Νέα Υόρκη, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Ο λόγος για την Dakota Johnson και τον Chris Martin, οι οποίοι τίμησαν την Gwyneth Paltrow στα γενέθλιά της. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φακό να κάθονται δίπλα δίπλα, να χαμογελούν πλατιά, ενώ η ηθοποιός σε μία από τις φωτογραφίες είχε το χέρι της ακουμπισμένο στο πόδι του αγαπημένου της.

Απ’ ό,τι φαίνεται αυτός ο χωρισμός αυτός που τους χρέωσαν δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα, και οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η Gwyneth και ο Chris μπορεί να χώρισαν το 2016, έχουν όμως κρατήσει πολύ φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, ενώ μαζί έχουν και δύο παιδιά, την 15χρονη Apple και τον 13χρονο Moses. Η Dakota μάλιστα φαίνεται να έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί τους, αφού έχουν απαθανατιστεί μαζί αρκετές φορές.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.