GNTM 2: Αυτά είναι τα 3 φαβορί που διεκδικούν την πρόκριση στο σπίτι

GNTM 2: Αυτά είναι τα 3 φαβορί που διεκδικούν την πρόκριση στο σπίτι

Και δεν θα σου πούμε πως δεν το περιμέναμε

Δευτέρα σήμερα και δεν στεναχωριόμαστε τόσο πολύ γι’ αυτό, γιατί έχει Greece’s Next Top Model, και μάλιστα Bootcamp. Όπως αντιλαμβάνεσαι έχουμε ήδη βρει τι ακριβώς θα κάνουμε σήμερα το βράδυ, και όχι δεν ντρεπόμαστε καθόλου να το παραδεχτούμε. Είναι η ένοχη απόλαυσή μας, αυτή η συνήθεια που έχει αλλάξει τις Δευτέρες μας και δεν είναι πλέον βαρετές.

Κι ενώ την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε ποιες ήταν οι 40 κοπέλες (+1 που πήρε το golden pass) που πέρασαν στην επόμενη φάση του bootcamp, σήμερα λογικά θα μάθουμε ποιες είναι αυτές που θα μπουν στο σπίτι. Η δεύτερη φάση του bootcamp θα πραγματοποιηθεί σήμερα και τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ εύκολα για τα κορίτσια.

Έχουμε ήδη κάποια ιδέα για το ποιες είναι αυτές, και το βίντεο αυτό από την φωλιά των Κου Κου, σχεδόν επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζαμε ήδη. Τρία είναι τα φαβορί που διεκδικούν την πρόκριση σήμερα και εμείς πιστεύουμε πως έχουν μπει ήδη και οι τρεις.

Κάτια Ταραμπανκό, Κέισι και Σίλια Ευαγγέλου βρίσκονται μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model και θα τις δούμε να κάνουν υπέροχα πράγματα.

Δες το βίντεο.