Η δεύτερη μέρα του bootcamp του GNTM βρήκε τα κορίτσια με μαγιό και το Twitter οργίασε

Πατούλια Κατερίνα
Η δεύτερη μέρα του bootcamp του GNTM βρήκε τα κορίτσια με μαγιό και το Twitter οργίασε

Η δεύτερη μέρα του bootcamp του GNTM βρήκε τα κορίτσια με μαγιό

Ήλιος, θάλασσα, παραλία και η δεύτερη μέρα του Bootcamp του GNTM ξεκίνησε! Τα 40 κορίτσια, που ξεχώρισαν από την πασαρέλα του Γιώργου Ελευθεριάδη, έπρεπε να ποζάρουν στο φακό του Κοσμά Κουμιανού, φορώντας αποκλειστικά μαγιό.

Τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να δείξουν μια πιο αισθησιακή πλευρά και να επιστρατεύσουν όλα τους τα όπλα για να ξεπεράσουν το άγχος και τον ανταγωνισμό. Αυτή η φωτογράφιση είναι άλλωστε και η τελευταία ευκαιρία για να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν μια θέση στο διαγωνισμό και να είναι ανάμεσα στα 24 μοντέλα, που θα πάρουν το χρυσό κλειδί για το σπίτι του GNTM.

Η φωτογράφιση με μαγιό εννοείται πως κέρδισε τα σχόλια των χρηστών στο Twitter, και μπορεί οι παίκτριες να πόζαραν με ολόσωμο και μπικίνι μαγιό, εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν όμως η Βίκυ Καγιά. Δεν είναι τυχαίο πως στα πρώτα τριάντα λεπτά του show μοντέλων, γράφτηκαν πάνω από 2.000 tweets.

gntmgr 70788906 760498621036334 189038664384359966 n

Η κριτής μονοπώλησε τα σχόλια αρχικά με το μεγάλο καπέλο της, κι έπειτα με την ατάκα UMF (το να βρεις κάτι ελκυστικό στην φωτογράφιση) που έκανε τους χρήστες του Twitter Και τους τηλεθεατές να ανοίγουν λεξικά ενώ άλλοι μέτρησαν πόσες φορές ακούστηκε η φράση «σπάσε τη μέση».