Δεν φαντάζεσαι με ποιον διάσημο τραγουδιστή έχει σχέση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δεν φαντάζεσαι με ποιον διάσημο τραγουδιστή έχει σχέση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Απίστευτο;

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την γνωρίσαμε πέρυσι λίγους μήνες προτού ξεκινήσει το Greece’s Next Top Model. Εμείς μπορεί να την ξέραμε τόσο καλά, εκείνη όμως ήταν δύο γνωστή για δύο λόγους. Τόσο για την καριέρα της ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη, όσο και για το γεγονός πως ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Και ήταν αν μη τι άλλο ένα super sexy και πολύ όμορφο ζευγάρι. Λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ηλιάνα και ο Κωνσταντίνος δεν είναι πλέον μαζί. Και μπορεί όλους αυτούς τους μήνες που μας πέρασαν η Ηλιάνα να ήταν single, αυτό όμως δεν ισχύει ακόμη και σήμερα, αφού νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η Ηλιάνα όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε σχέση με πολύ διάσημο τραγουδιστή, τον οποίο δεν φαντάζεσαι καθόλου. Πληροφορίες λοιπόν, θέλουν την μελαχρινή καλλονή να είναι σε σχέση με τον Snik, αφού κάποιοι τους είδαν να βγαίνουν μαζί έπειτα από βραδινή έξοδο, από γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Μάλιστα λίγες ημέρες μετά εθεάθησαν και σε μαγαζί στο Χαλάνδρι με φίλους, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ-α-τετ.



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ζευγάρι, και μάλιστα πολύ ερωτευμένο. Άλλοι πάλι απλά αναφέρουν πως συμμετέχει σε κάποιο video clip του και γι’ αυτό οι συναντήσεις. Το σίγουρο πάντως είναι ένα: ό,τι και αν συμβαίνει μεταξύ τους θα το μάθουμε σίγουρα.