Ο Ουγγαρέζος τρολάρεται τρελά για το χωρισμό του στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο

Ο Ουγγαρέζος τρολάρεται τρελά για το χωρισμό του στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο

Η σημερινή εκπομπή του Ουγγαρέζου ήταν άκρως διασκεδαστική

Μόλις χθες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως ο ίδιος και η επί πέντε χρόνια αγαπημένη του Ιλένια Γούλιαμς δεν είναι ζευγάρι πια, μέσα από τον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

«Είμαστε μια οικογένεια εδώ και για να σταματήσω την όποια συζήτηση μπορεί να γίνει, δεν είμαστε μαζί με την Ιλένια, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί για να μην το ξαναπώ μετά. Η Ιλένια και η οικογένειά της αποτελεί προτεραιότητα. Την αγαπώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα», είχε πει χτες ο παρουσιαστής και εννοείται πως σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Ουγγαρέζου στον Ρυθμό 9,49 έγινε πανικός.



Τόσο οι ακροατές όσο και ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν σταμάτησε να τρολάρει τον εαυτό του, μιας και τα προξενιά από ακροάτριες ήταν πολλά ενώ και στην συνομιλία του με την Έλενα Πολυκάρπου, ο Ουγγαρέζος εξήγησε ξανά πως ο χωρισμός ήταν για καλό, γιατί ό,τι δεν προχωράει πρέπει να σταματάει.

Όπως φαίνεται ο παρουσιαστής ψάχνει το διάστημα αυτό και νέο σπίτι, μιας και στα μέσα της περσινής σεζόν είχε μετακομίσει με την Ιλένια από το Παλιό Φάληρο στην Κηφισιά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως την προηγούμενη εβδομάδα η Γούλιαμς είχε εμφανιστεί στο Πρωινό και στην κουβέντα της με την Φαίη Σκορδά είχε εμφανιστεί και ο Ουγγαρέζος. Από τις ερωτήσεις της Σκορδά πάντως, είχε φανεί πως το ζευγάρι περνάει δύσκολα το τελευταίο διάστημα, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο. Δες τι είχε πει η Ιλένια στο παρακάτω βίντεο:



«Η αλήθεια είναι πως δουλεύω εφτά ημέρες την εβδομάδα, αυτή την εποχή κάνω focus στη δουλειά, δεν έχουμε και τα ίδια γούστα στο φαγητό. Ο χρόνος που είμαστε μαζί είναι πολύ λιγότερος. Δεν ήμασταν ποτέ μαζί μαζί, κι εγώ δούλευα πολύ και ο Δημήτρης, εκείνος δεν έχει αλλάξει κάτι, έχω αλλάξει εγώ, είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό.

Ή θα μας επηρεάσει προς το καλό ή το κακό. Δεν υπάρχει συνταγή γι΄αυτό. Σημασία έχει να προσπαθείς να μην λειτουργήσει αρνητικά», είχε πει η Ιλένια.