Δεν σου πάει το μυαλό τι έκανε η μαμά της Meghan Markle όσο η κόρη της βρίσκεται στην Αφρική

Πατούλια Κατερίνα
Δεν σου πάει το μυαλό τι έκανε η μαμά της Meghan Markle όσο η κόρη της βρίσκεται στην Αφρική

Η μαμά της Meghan σε μια ασυνήθιστη εμφάνιση

Όσο ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συνεχίζουν το φορτωμένο πρόγραμμα από το ταξίδι τους στην Αφρική, η μαμά της 38χρονης Meghan Markle έκανε ένα μεγάλο κατόρθωμα.

Η Doria Ragland, yoga instructor στο επάγγελμα, πήρε μέρος στον 21ο Αγώνα Alive and Running στα 5 χιλιόμετρα στο Λος Άντζελες, ο οποίος γίνεται για να την πρόληψη των αυτοκτονιών.



Φορώντας ένα ροζ μπλουζάκι, μαύρο κολάν και γυαλιά, ο φακός συνέλαβε την 63χρονη μετά τον τερματισμό της και έδειχνε πολύ περήφανη για το κατόρθωμά της.

Τα έσοδα από τις συμμετοχές στον αγώνα δρόμου πηγαίνουν στο Ίδρυμα Didi Hirsch για την πρόληψη των αυτοκτονιών παγκοσμίως.

Η μαμά της Markle είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και ο αγώνας στον οποίο συμμετείχε συγκέντρωσε περισσότερα από 460 χιλιάδες δολάρια. Η μαμά της Meghan ήταν στο πλευρό της και στο γάμο της κόρης της στις 19 Μαΐου 2018, στην γέννηση του Archie κι όσες φορές η δούκισσα την χρειάστηκε και είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας της Markle που προσεκλήθη στο βασιλικό γάμο και με το οποίο η 38χρονη διατηρεί οποιαδήποτε επαφή.