GNTM 2: Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι κι άρχισαν οι γκρίνιες, τα ξεκατινιάσματα κι οι φαρμακερές ατάκες

GNTM 2: Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι κι άρχισαν οι γκρίνιες, τα ξεκατινιάσματα κι οι φαρμακερές ατάκες

Τα κορίτσια του Greece's Next Top Model είναι ετοιμοπόλεμα

Το σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ξεκίνησε με τα κορίτσια να λαμβάνουν ένα γράμμα υποδοχής λίγο πριν μπουν στο σπίτι του παιχνιδιού με τις βαλίτσες τους. Οι συμμετέχουσες συζήτησαν μεταξύ τους κι αποφάσισαν τον τρόπο με τον οποίο θα χωριστούν στα δωμάτια ώστε όσες έχουν γίνει φίλες να μη χαλάσουν την παρέα τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, βέβαια, από την όλη διαδικασία δεν έλλειψαν παράπονα και γκρίνιες, αφού ο αριθμός των κρεβατιών δεν ανταποκρινόταν απαραίτητα σε αυτό που είχαν τα μοντέλα στο μυαλό τους.

Κι αφού κατάφεραν να βγάλουν μία άκρη, λίγα μόλις λεπτά από το ξεκίνημα, άρχισαν τα απρόοπτα μεταξύ των κοριτσιών για ο,τι θέμα μπορείς να φανταστείς. Οι κλίκες που έχουν ήδη δημιουργηθεί ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα πάντα κι είδαμε κι ακούσαμε πολλά και διάφορα.






Και το θέμα άρχισε να εντείνεται όταν τα κορίτσια βρέθηκαν στην πισίνα του σπιτιού. Μερικά από αυτά αποφάσισαν να βουτήξουν, χωρίς να κάνουν ντουζ πριν κι έτσι όπως ήταν με τα ρούχα τους. Αυτό έγινε αντιληπτό από συγκεκριμένες κοπέλες που δεν τους άρεσε καθόλου το θέαμα και δε δίστασαν να το σχολιάσουν ως αηδιαστικό.

Μπες στην gallery που ακολουθεί για να δεις τη φαρμακερή ατάκα που ειπώθηκε.