Κάθετη πασαρέλα: Τα κλάματα των κοριτσιών και το σχόλιο της Ζενεβιέβ που εκνεύρισε τη Μαρτίνα

Κάθετη πασαρέλα: Τα κλάματα των κοριτσιών και το σχόλιο της Ζενεβιέβ που εκνεύρισε τη Μαρτίνα

Τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους

Οι κριτές του GNTM 2 φαίνεται πως δεν αστειεύονται καθόλου και πως φέτος τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και είναι πιο απαιτητικά από ποτέ. Η δοκιμασία με την οποία επέλεξαν να ξεκινήσουν δεν ήταν σε καμία περίπτωση απλή και πολλές παίκτριες έπρεπε να ξεπεράσουν τους φόβους τους για να ανταποκριθούν και να πάρουν το προβάδισμα σε σχέση με τις συμπαίκτριές τους.

Η σημερινή δοκιμασία ήταν μία κάθετη πασαρέλα, με τα κορίτσια να πρέπει να βρεθούν στην ταράτσα του κτιρίου κι αφού δεθούν με ιμάντες να περπατήσουν κάθετα στον τοίχο του μέχρι να φτάσουν κάτω. Στο τελείωμα έκαναν πασαρέλα μέχρι τους κριτές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.




Στην πλειοψηφία τους, όμως, οι κοπέλες δυσκολεύτηκαν αρκετά να κάνουν τη δοκιμασία, με συγκεκριμένες από αυτές, όπως η Κατερίνα, να βρίσκονται σε κατάσταση πανικού από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το concept.




Σε ίδια κατάσταση βρέθηκε και η Πόπη:




Και πάνω που οι περισσότερες έχαναν τον ρυθμό τους καθώς κατέβαιναν κι οι υπόλοιπες παραπονιούνταν από κάτω, η Ζενεβιέβ έκανε ένα σχόλιο που εκνεύρισε τη Μαρτίνα.