Διπλή αποχώρηση για το GNTM 2! Τα δύο κορίτσια που έφυγαν κι η μεγάλη νικήτρια της δοκιμασίας

Διπλή αποχώρηση για το GNTM 2! Τα δύο κορίτσια που έφυγαν κι η μεγάλη νικήτρια της δοκιμασίας

Δύο αγαπημένες παίκτριες του GNTM έφυγαν από το σπίτι του σόου

Το Greece’s Next Top Model 2 έχει κάνει δυναμική είσοδο στις ζωές μας και, μία με τις οντισιόν, μία με το bootcamp, έχουμε ήδη αποκτήσει τις αγαπημένες μας παίκτριες που θέλουμε να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο του GNTM2. Αν και κάθε φορά έχουμε πλούσιο υλικό να συζητήσουμε, το χθεσινό επεισόδιο μας προετοίμασε για μεγαλύτερες εξελίξεις και μας έδωσε να περιμένουμε κάτι που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε… Μία διπλή αποχώρηση.

Αυτό που υποσχέθηκε το τρέιλερ έγινε πραγματικότητα και, μετά τη διεξαγωγή της δοκιμασίας με την κάθετη πασαρέλα -που ομολογουμένως δεν ήταν κι ο,τι πιο εύκολο μπορούσε να τους ζητηθεί, δύο κορίτσια αποχαιρέτησαν το σπίτι του GNTM, αφού δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κριτικής επιτροπής. Κι ενώ οι περισσότερες ξέσπασαν σε κλάματα, αυτές ήταν οι δύο που δεν μπόρεσαν με τίποτα να βγάλουν τη δοκιμασία.

Ποιες ήταν αυτές; Η Πόπη κι η Κατερίνα, που ήδη είχαν δημιουργήσει πιστό κοινό και βρίσκονταν ανάμεσα στις αγαπημένες του κόσμου.




Η κριτική επιτροπή, λίγο πριν, είχε ανακοινώσει τις δύο καλύτερες της ημέρας, οι οποίες δεν ήταν άλλες από την Ελευθερία και την Κωνσταντίνα, με την τελευταία να είναι η νικήτρια της δοκιμασίας.