GNTM 2: Η κάθετη πασαρέλα δημιούργησε θέματα, όμως το επικό σχόλιο ήρθε από το Master Chef

GNTM 2: Η κάθετη πασαρέλα δημιούργησε θέματα, όμως το επικό σχόλιο ήρθε από το Master Chef

Το twitter έβγαλε καπνούς εχθές

Ένα ακόμη επεισόδιο στο Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, κι εμείς φυσικά ανατρέξαμε στο Twitter για να δούμε τι και πόσα σχόλια έκαναν οι fans και μη, για το χθεσινό επεισόδιο. Ας είμαστε ειλικρινείς, το χθεσινό επεισόδιο δεν συγκέντρωσε καθόλου θετικές κριτικές, αφού αυτό που κλήθηκαν να κάνουν τα κορίτσια ήταν να κατέβουν από ύψος 30 μέτρων και να κάνουν κάθετη πασαρέλα στην επιφάνεια ενός κτιρίου.

Πολλές ήταν οι διαγωνιζόμενες που δήλωσαν πως έχουν υψοφοβία, δύο όμως ήταν αυτές που πραγματικά δεν έκαναν καθόλου την κίνηση να κατέβουν, αντιμετωπίζοντας τον φόβο τους. Πόπη Γαλετσά και Κατερίνα Πεφτίτση δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν την δοκιμασία και έτσι αποχώρησαν από το σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Το Τwitter ωστόσο δεν πήρε και πολύ θετικά την δοκιμασία αυτή, κατακρίνοντάς τη. Ωστόσο το καλύτερο σχόλιο της ημέρας ήρθε από την πλευρά του Master Chef. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας από τους κριτές του reality μαγειρικής, χρησιμοποιεί συχνά το Twitter για να εκφράζεται και εχθές έκανε το πιο πετυχημένο. Δεν είχε να κάνει με την δοκιμασία των κοριτσιών, ούτε με το αν τα κατάφεραν.

Εκείνος εστίασε στο GNTM σαν πρόγραμμα, συγκρίνοντας το με το Champions League και ιδού το σχόλιο που έκανε:

Screen Shot 2019 10 02 at 09.30.41

Τα σχόλια βέβαια δεν εστίασαν μόνο στη δοκιμασία, αλλά και στη νέα 5αδα της φωτιάς που δημιουργήθηκε μέσα στο παίχνίδι. Δες στη gallery που ακολουθεί τα υπόλοιπα.