Ποια Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Δεν φαντάζεσαι με ποιον ράπερ είναι ζευγάρι η Adele

Πατούλια Κατερίνα
Ποια Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Δεν φαντάζεσαι με ποιον ράπερ είναι ζευγάρι η Adele

Νέο love story για την Adele

Ποια Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ποιος Snik! Υπάρχει άλλο καυτό ζευγάρι στο Hollywood και μιλάμε φυσικά για την τραγουδίστρια Adele που νωρίτερα φέτος ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της Simon Konecki.

Και μην φανταστείς πως η 31χρονη Adele θα έμενε για πολύ καιρό single μιας και φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ράπερ Skepta ο οποίος έχει ίδια καταγωγή με την Adele από το Βόρειο Λονδίνο, είναι 37 ετών και σίγουρα τον θυμάσαι από την hot φωτογράφησή του το 2018 στην αγκαλιά της Naomi Campell με την οποία υποτίθεται πως είχε σχέση.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, οι δύο τραγουδιστές έχουν έρθει πολύ κοντά μετά τον χωρισμό τους και περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί χωρίς όμως ακόμα να δηλώνουν επίσημα ζευγάρι.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως όπως η Adele είναι μητέρα του μικρού Angelo, έτσι και ο ράπερ έγινε στο τέλος του 2018 μπαμπάς για πρώτη φορά, αποκτώντας μια κορούλα.

Η γνωριμία της Adele με τον Skepta έγινε το 2016, τότε που η Adele είχε ποστάρει μια φωτογραφία του Skepta στο Twitter και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Tottenham Boy», με εκείνον να κάνει retweet και να γράφει χαρακτηριστικά «Σε αγαπώ»!