Η αποκάλυψη της Meghan Markle για το πώς βίωσε ο γιος της το ταξίδι στην Αφρική

Η αποκάλυψη της Meghan Markle για το πώς βίωσε ο γιος της το ταξίδι στην Αφρική

Άκρως αποκαλυπτική η Meghan Markle 

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρώτο επίσημο ταξίδι του γιου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Αφρική.

Ο μικρός Archie τον οποίο είχαμε να δούμε δύο μήνες από την βάπτισή του τον Ιούλιο, εμφανίστηκε μετρημένες φορές στη διάρκεια των υποχρεώσεων των γονιών του στην Αφρική αλλά κατάφερε να εντυπωσιάσει και να κερδίσει τους πάντες.



Ο 5 μηνών Archie μονοπώλησε τα μίντια αλλά και το ενδιαφέρον της μαμάς του, η οποία αποκάλυψε πως έστησε όλο το πρόγραμμά της γύρω από το πρόγραμμα γευμάτων του γιου της.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στην επίσκεψη σε σχολείο στο Johannesburg, η Meghan εξήγησε:



«Είμαστε καλά. Το πρόγραμμα ήταν τέτοιο που να βασίζεται γύρω από τις φορές που ταΐζω τον Archie», είπε η Markle η οποία ενημερώθηκε για τη δράση της Actionaid και συμπλήρωσε: «Τα καταφέρνουμε, είναι κάτι που αξίζει»! Η Meghan είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη πόσο πολύ της έλειψε ο Harry, μιας και η οικογένεια χωρίστηκε και ο Harry επισκέφτηκε και την Angola και το Malawi ενώ η Meghan ταξίδεψε από το Cape Town στο Johannesburg παρέα με τον Archie.

Το επίσημο ταξίδι του Harry και της Meghan ολοκληρώνεται σήμερα αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουν στο Λονδίνο, μιας και ο Harry είχε εκφράσει την ανάγκη του να δείξει στην σύζυγο και το γιο του το δεύτερο σπίτι του!