Μαίρη Συνατσάκη-Αιμιλιανός Σταματάκης: Είναι φουλ ερωτευμένοι και οι φωτό αυτές είναι η απόδειξη

Μαίρη Συνατσάκη-Αιμιλιανός Σταματάκης: Είναι φουλ ερωτευμένοι και οι φωτό αυτές είναι η απόδειξη

Που απαθανατίστηκε η παρουσιάστρια;

Εδώ και περίπου έναν χρόνο η Μαίρη Συνατσάκη είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη, με τον οποίο και περνάει αρκετό καιρό μαζί. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Τόσο η Μαίρη, όσο και ο Αιμιλιανός κρατούν πολύ χαμηλούς τους τόνους γύρω από τη σχέση τους, και γι’ αυτό πολύ σπάνια θα τους δεις να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media ή να κάνουν σχόλια ο ένας στον άλλο. Επίσης προσπαθούν όσο μπορούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη στο θέατρο, όπου παίζει ο σύντροφός της, ήταν αναπόφευκτη, το ίδιο και οι φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν. Ο φακός τσάκωσε την Μαίρη και την φίλη της Κατρίνα Τσάνταλη, στο θέατρο όπου παίζει ο Αιμιλιανός και οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκαν μας «είπαν» πολλά.

Μπορεί να μην στέκονταν δίπλα δίπλα, όμως ο έρωτας φαινόταν στο βλέμμα τους. Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: NDP