Δεν φαντάζεσαι ποιοι είναι οι υποψήφιοι εκπρόσωποι της Κύπρου για την Eurovision 2020

Δεν φαντάζεσαι ποιοι είναι οι υποψήφιοι εκπρόσωποι της Κύπρου για την Eurovision 2020

Αυτά είναι τα επικρατέστερα ονόματα

Τι και αν βρισκόμαστε μόνο στις αρχές Οκτωβρίου, η Eurovision είναι μόνο μερικούς μήνες μακριά και αρκετές χώρες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και την αναζήτηση του επόμενου υποψηφίου που θα τους εκπροσωπήσει στην Ολλανδία τον ερχόμενο Μάιο. Η Ελλάδα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την αναζήτηση, όμως η Κύπρος όμως έχει ήδη κάνει τις πρώτες της προσεγγίσεις.

Για την ώρα ακούγονται δύο ονόματα για την εκπροσώπησή της, και οι δύο είναι άντρες τραγουδιστές και πολύ καλοί. Μετά την Ελένη Φουρέιρα το 2018 και την Τάμτα το 2019, οι ιθύνοντες αποφάσισαν αυτή τη φορά την εκπροσώπηση να την αναλάβει άντρας.

Στον Alpha Κύπρου λοιπόν εχθές σε μία από τις εκπομπές υπήρξε σχετικό ρεπορτάζ, στο οποίο ανακοινώθηκαν και τα δύο επικρατέστερα ονόματα. Ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρους που έκανε το ρεπορτάζ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι δύο υποψήφιοι είναι ο Ίαν Στρατής και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Επιπλέον ανέφερε πως η Κύπρος για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον, θα πηγαίνει στον διαγωνισμό με καλλιτέχνες από την Ελλάδα. Εμείς πάντως μάλλον τον Κακουριώτη θα ψηφίζαμε εν τέλει.