Lamar Odom: Το ύπουλο σχόλιό του για την Khloe σε φωτογραφία της νέας του αγαπημένης

Lamar Odom: Το ύπουλο σχόλιό του για την Khloe σε φωτογραφία της νέας του αγαπημένης

Είναι πραγματικά απίστευτος...

H Khloe Kardashian κι ο Lamar Odom παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2009, μόλις έναν μήνα μετά τη γνωριμία τους σε πάρτι ενός συμπαίκτη του μπασκετμπολίτσα. Η σταρ ήταν τόσο ερωτευμένη που αποφάσισε να αφήσει το μεσαίο της όνομα και να υιοθετήσει αυτό του Lamar. Ο χωρισμός τους ήρθε τέσσερα χρόνια μετά, όταν η Khloe κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και επαναφοράς του ονόματός της.

Τα χαρτιά υπογράφηκαν τον Ιούλιο του 2015, όμως, η οριστικοποίηση έπρεπε να περιμένει τη νοσηλεία του Lamar σε νοσοκομείο, αφού βρέθηκε αναίσθητος στη Nevada. Με τα πολλά κι αφότου η Khloe αποφάσισε να φροντίσει τον πρώην παίκτη των Lakers, τον Δεκέμβριο του 2016, ήρθε το οριστικό τέλος στον γάμο και τη σχέση τους.

Στη συνέχεια, η Khloe γέννησε το παιδί του Tristan Thompson το 2018 και βρέθηκε μέσα σε ένα άλλο μέτωπο, αφού κι ο νέος της σύντροφος φαίνεται να μην είχε την οικογένειά του σαν προτεραιότητα. Κάπως έτσι, μπλέχτηκε σε δύο σκάνδαλα, ένα με νεαρή κοπέλα λίγο πριν τη γέννα της Khloe κι ένα με την πρώην -πια- κολλητή της Kylie, Jordyn Woods.

Τώρα, ο Lamar έχει νέα σύντροφο, σε μία φωτογραφία της οποίας έκανε ένα σχόλιο που κατευθείαν σε κάνει να σκεφτείς ότι πρόκειται για μπηχτή προς την Khloe.

Δες το στην παρακάτω gallery.