5 τρόποι για να μαζέψουν περισσότερα likes οι φωτογραφίες σου στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 τρόποι για να μαζέψουν περισσότερα likes οι φωτογραφίες σου στο Instagram

Πάρε χαρτί και στυλό και σημείωσε

Το Instagram είναι μία από τις εφαρμογές social media που όλοι χρησιμοποιούμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Stories, φίλτρα, σταθερά post, όλοι ανεβάζουμε κάτι σε αυτήν την κοινωνική πλατφόρμα, και όλοι θέλουμε τα likes. Θα ήταν ψέματα εάν λέγαμε πως δεν μας ενδιαφέρουν τα like και πως δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο τις ανεβάζουμε.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει το μεγαλύτερο engagement από όλες τις άλλες εφαρμογές, κι εμείς πάντα ψάχνουμε το μυστικό που θα δώσει το κάτι παραπάνω στις φωτογραφίες μας. Αν θέλεις κι εσύ οι φωτογραφίες σου να μαζέψουν πολλά likes φέτος το φθινόπωρο, υπάρχουν 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα καταφέρεις.

Πάρε λοιπόν χαρτί και μολύβι και συμπλήρωσε τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να μαζέψουν likes οι φωτό σου.

#1. Χρησιμοποίησε φθινοπωρινά φίλτρα, που δίνουν στις φωτογραφίες σου μια ζεστή και απαλή αίσθηση, που δένει υπέροχα με τα φθινοπωρινά χρώματα, όπως το πορτοκαλί και το καφέ. Το φίλτρο Amaro του Instagram για παράδειγμα, είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή.

#2. Οι φυσικές φωτογραφίες, επίσης πάνε πολύ καλά στο Instagram. Γι’ αυτό ψάξε για ηλιοβασιλέματα, φθινοπωρινά λουλούδια και ότι άλλο εμπεριέχει λίγη από την φύση.

#3. Οι φθινοπωρινές συνταγές κα τα γλυκά, έχουν πολύ καλό engagement στο Instagram. Ανέβασε μια φωτογραφία με donuts, ένα φθινοπωρινό ρόφημα ή μια ζεστή σούπα. Θα δεις τα likes να εκτοξεύονται.

#4. Τα φθινοπωρινά fashion posts είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλή. Οπότε μην διστάσεις να ανεβάσεις κάποιο post σε αυτό το στυλ.

#5. Για να αυξήσεις την επισκεψιμότητα των Instagram posts σου χρησιμοποίησε και φθινοπωρινα hashtags όπου είναι απαραίτητα, συμπεριλαμβάνοντας τα: #fall, #autumn, #autumnvibes, #fallcolors, #fallfashion.