Είσαι έτοιμη; Το «Crown» επιστρέφει και μόλις είδαμε την πρώτη φωτογραφία της Νταϊάνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είσαι έτοιμη; Το «Crown» επιστρέφει και μόλις είδαμε την πρώτη φωτογραφία της Νταϊάνα

Η ομοιότητα είναι εκπληκτική

Εάν είσαι φαν της βασιλικής οικογένειας τότε σίγουρα θα έχεις δει αν κάποια επεισόδια από το τη σειρά του Netflix «The Crown», αν όχι ολόκληρο τον κύκλο. Μία από τις καλύτερες σειρές, η οποία περιγράφει την ζωή της Ελισάβετ και πώς εκείνη κατέληξε να γίνει βασίλισσα. Εάν λοιπόν το βλέπεις, τότε θα ξέρεις πως είναι έτοιμη και η τρίτη σεζόν της σειράς.

Και αυτό που περιμέναμε έγινε. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η αγαπημένη των Βρετανών, κάνει την εμφάνιση της στη σειρά και είδαμε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα. Ένα πράγμα θα σου πούμε μόνο: η ομοιότητα της ηθοποιού με την Νταϊάνα, απλά δεν υπάρχει. Οκ, μπορεί να διακρίνεται κάποια υπερβολή στα λόγια μας, όμως μόλις δεις την φωτογραφία που τραβήχτηκε από τα γυρίσματα δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Η φωτογραφία είναι παρόμοια με ένα ταξίδι που είχαν κάνει Κάρολος και Νταϊάνα στην έρημο, και δεν μπορούμε με τίποτα να σταματήσουμε να κοιτάζουμε αυτή τη φωτό. Ειλικρινά όμως η Emma Corrin που υποδύεται την Νταϊάνα είναι εκπληκτική. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Josh O’Connor, που κάνει τον πρίγκιπα Κάρολο.

Δες τις φωτογραφίες εδώ και σύγκρινέ τις.


https://www.instagram.com/p/B3KKa_sFjz9

Δες παρακάτω και το βίντεο με το τρέιλερ της τρίτης σεζόν.