Ποιο Φθινόπωρο; Η Ελένη Φουρέιρα με μαγιό ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη ακόμη και τον Οκτώβρη

Ποιο Φθινόπωρο; Η Ελένη Φουρέιρα με μαγιό ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη ακόμη και τον Οκτώβρη

Πόσο κορμάρα πια;

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε όλοι σχετικά με την Ελένη Φουρέιρα, αυτό είναι πως εκτός από ωραία φωνή έχει κορμάρα. Και αυτό μας το απέδειξε όλο το καλοκαίρι που την βλέπαμε στο Instagram account της κάθε τόσο να ποζάρει με το μπικίνι της σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Και αν νόμιζες πως πλέον που καλωσορίσαμε το Φθινόπωρο εκείνη θα σταματούσε να μας «τρελαίνει» με τις φωτογραφίες και το σώμα της, έκανες λάθος. Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη ακόμη και αν είναι Οκτώβρης και δεν έχει και τόση ζέστη πια.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram account της δύο φωτογραφίες από ένα spa -υποθέτουμε- και το σώμα της για μία ακόμη φορά μας άφησε άφωνες. Φορώντας ένα μαύρο σετ μπικίνι η Ελένη Φουρέιρα μας απέδειξε πως οι κοιλιακοί της είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει ποτέ τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό Instagram.

Και ναι μετά από αυτό μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε, πως η Ελένη μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη ακόμα και αν είναι Οκτώβρης.