Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε στα μαλλιά της την πιο ωραία αλλαγή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε στα μαλλιά της την πιο ωραία αλλαγή

Και μας αρέσει πολύ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων και των συζητήσεων, αφού η φήμη πως εκείνη και ο Snik είναι σε σχέση, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Και έτσι όπως τους σκεφτόμαστε μαζί, συνειδητοποιούμε πως είναι πράγματι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι (ακόμη και αν δεν ισχύει η φήμη).

Η κριτής του Greece’s Next Top Model τους τελευταίους μήνες κάνει συνεχώς αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Την πρώτη φορά την είδαμε να κόβει τα μαλλιά της αφέλειες, υιοθετώντας ένα από τα must trends του χειμώνα. Και πριν καλά καλά προλάβουμε να τη συνηθίσουμε με αυτό το look, τη βλέπουμε στα stories της με μία ακόμη αλλαγή.

Η Ηλιάνα σκέφτηκε πως μετά τις αφέλειες που έκοψε, είναι μια καλή ιδέα να αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της. Και την σκέψη της αυτή την έκανε πράξη, όπως μας έδειξε και στα stories της. Η 31χρονη καλλονή δεν είναι πλέον το μελαχρινό κορίτσι που θυμάσαι. Πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram account της δύο story από την αλλαγή των μαλλιών της.

Όπως σου είπαμε λοιπόν η Ηλιάνα δεν είναι πλέον μελαχρινή. Η κριτής του GNTM υιοθέτησε μια πιο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά της, η οποία φέρνει και λίγο προς το ξανθό.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.