Η Κατερίνα του GNTM εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένη 3 μέρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Η Κατερίνα του GNTM εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένη 3 μέρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Το νέο βίντεο της Κατερίνας δείχνει την απώλεια βάρους της

Ο νέος κύκλος του Greece’s Next Top Model είναι εδώ και ήδη τα επεισόδια μας φέρνουν πλούσιο υλικό για να έχουμε να σχολιάζουμε την επόμενη μέρα. Ακόμα τα κορίτσια δεν μπήκαν στο σπίτι κι άρχισαν οι τσακωμοί και τα ξεκατινιάσματα, ενώ το τελευταίο επεισόδιο είχε διπλή αποχώρηση και συγκεκριμένα δύο κορίτσια που δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία της εβδομάδας. Έτσι, η κάθετη πασαρέλα ήταν αυτή που κατάφερε να διώξει από το σπίτι του GNTM την Πόπη και την Κατερίνα.

Η Κατερίνα (Πεφτίτση), ειδικά, ήταν ένα από τα φαβορί, όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Η παιχνιδιάρικη προσωπικότητά της, τα μπλε μαλλιά της κι η αυτοπεποίθησή της έκαναν τους πάντες να τη λατρέψουν και να τη θεωρήσουν μέχρι κι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Τρεις μέρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι -το ίδιο το επεισόδιο φυσικά είχε γυριστεί πολύ νωρίτερα- το μοντέλο εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη κι αυτό που έγινε κατευθείαν αντιληπτό ήταν η απώλεια βάρους της και ειδικά στην περιοχή του προσώπου.

Δες το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια.