James Haven: Πού εξαφανίστηκε ο αδερφός της Angelina Jolie μετά το σκάνδαλο; Εμείς, τον βρήκαμε

Νατάσσα Σχοινά
James Haven: Πού εξαφανίστηκε ο αδερφός της Angelina Jolie μετά το σκάνδαλο; Εμείς, τον βρήκαμε

Τι κάνει ο James Haven σήμερα και ποιες είναι οι σχέσεις του με την Angelina Jolie

Μπορεί η Angelina Jolie να είναι το αντικείμενο των συζητήσεων από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στο Hollywood, όμως, όπως ξέρουμε, η ηθοποιός δεν αποτελεί το μόνο διάσημο μέλος της οικογένειάς της. Τις πρώτες φορές που την είδαμε στο κόκκινο χαλί, ο πατέρας της, Jon Voight, πόζαρε αρκετές φορές μαζί της, ενώ κοντεύουμε να ξεχάσουμε σήμερα τον μεγάλο της αδερφό, James Haven.

Ήταν το 2000, όταν τα δύο αδέρφια απασχόλησαν τα Μέσα στα Academy Awards για το περίεργο φιλί τους. Η Angelina τότε κέρδισε Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία Girl, Interrupted, όμως όλοι οι τίτλοι σχολίαζαν την εκδήλωση αγάπης μεταξύ των δύο -το περίφημο φιλί που οι ίδιοι χαρακτήρισαν «απλό και χαριτωμένο».

Όπως και να ‘χει, ο James βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όμως όσο ξαφνικά ήρθε, έτσι ακριβώς έφυγε. Είχε κάποιους μικρούς ρόλους σε ταινίες, όπως Gia (1998), Hell’s Kitchen (1998), Original Sin (2001) και Monster’s Ball (2001), κι αργότερα σε ένα επεισόδιο του CSI: Crime Scene Investigation και του Game, αλλά, έκτοτε, δεν τον ξαναείδαμε.

Θες να μάθεις τι κάνει τα χρόνια που έχουν περάσει; Εμείς το βρήκαμε και θα το ανακαλύψεις στο βίντεο και στην gallery που βρίσκονται στη συνέχεια.