Πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood υποδέχτηκε το τρίτο του παιδί και το κρατάει κρυφό

Πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood υποδέχτηκε το τρίτο του παιδί και το κρατάει κρυφό

Μία από τις πιο αγαπημένες σου ηθοποιούς έχει ήδη γεννήσει!

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood σήμερα και δύο ηθοποιοί που λατρεύει ο κόσμος για το πόσο συμπαθητικοί είναι κάθε φορά που εμφανίζονται. Η οικογένειά τους έχει ήδη δύο παιδιά και μόλις πριν από λίγους μήνες πληροφορηθήκαμε για το τρίτο που βρισκόταν καθ’ οδόν. Μάλιστα, η αποκάλυψη έγινε τόσο ξαφνικά κι από το πουθενά που άφησε τους πάντες έκπληκτους, αφού η ηθοποιός είχε ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Blake Lively και τον Ryan Reynolds που αποφάσισαν να μοιραστούν τα ευχάριστα με τον κόσμο στην πρεμιέρα της ταινίας του σταρ, Detective Pikachu. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και ειδικά σε ο,τι έχει να κάνει με τα παιδιά του, οπότε, από αυτήν την πλευρά, φαντάζει λογικός ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισαν να το χειριστούν.




Πριν από λίγες ώρες, όμως, πολλά Μέσα του εξωτερικού, όπως το Αμερικανικό People, άρχισαν να αναφέρουν ότι η Blake κι ο Ryan γιορτάζουν ήδη τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού κι απλά δεν έχουν κάνει ακόμα την ανακοίνωση. Το Elle της Αμερικής φτάνει σε σημείο να υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το ευτυχές γεγονός έχει συμβεί εδώ και δύο μήνες, χωρίς ακόμη να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το φύλο και το όνομα το μωρού.

Δες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια τις φωτογραφίες από την πρώτη φορά που είδαμε την κοιλίτσα της ηθοποιού.