8 λέξεις: Ο Στέφανος Μιχαήλ προετοιμάζεται για τη σειρά με τον πιο σέξι τρόπο κι ο Γεωργίου «απαντά»

8 λέξεις: Ο Στέφανος Μιχαήλ προετοιμάζεται για τη σειρά με τον πιο σέξι τρόπο κι ο Γεωργίου «απαντά»

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι από τις πιο hot παρουσίες της τηλεόρασης αυτήν τη στιγμή

Οι 8 λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου έκαναν πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα κι ήδη οι λάτρεις του ηθοποιού και της δουλειάς που κάνει την έχουν λατρέψει. Η σειρά διαδραματίζεται στην Κέρκυρα, ενώ έχουν κάνει γυρίσματα και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη μαγευτική Ρώμη. Το cast της σειράς απαρτίζεται από ονόματα, όπως Πέμη Ζούνη, Θάλεια Ματίκα και Απόστολος Γκλέτσος. Ένας ακόμα, που ξεχωρίζει για το ταλέντο του και που είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Μπρούσκο και το Τατουάζ, είναι όχι άλλος από τον Στέφανο Μιχαήλ.

Ο 29χρονος ηθοποιός έχει ήδη κλέψει καρδιές με το γοητευτικό του παρουσιαστικό κι η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα παιδί που εύκολα θα μπορούσε να έχει το modelling σαν μόνιμη επαγγελματική του ασχολία. Ο τρόπος που αποφάσισε να προετοιμαστεί για τη σειρά, βέβαια, σίγουρα πρόκειται να ανεβάσει τη θερμοκρασία…




Ο ηθοποιός έκανε story ένα video με την προπόνησή του με τον πρωταθλητή Muay Thai, Λεονάρδο Αντωνίου και, πέρα από τη μαχητικότητα και των δύο, δε γινόταν να μην παρατηρήσεις το sexiness της εικόνας.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είδε το εν λόγω story και «απάντησε» κάνοντάς το repost στον δικό του λογαριασμό.

Μπες στην gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες του γοητευτικού ηθοποιού.