Είσαι έτοιμη; Βρήκαμε την πρώτη κοινή φωτογραφία Angelina Jolie – Brad Pitt ever και είναι αυτή

Είσαι έτοιμη; Βρήκαμε την πρώτη κοινή φωτογραφία Angelina Jolie – Brad Pitt ever και είναι αυτή

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του ζεύγους Brangelina είναι αυτή

O Brad Pitt κι η Angelina Jolie ήταν μαζί για 12 χρόνια, μέχρι να αποφασίσουν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016 να καταθέσουν τα χαρτιά του διαζυγίου τους. Όταν συνέβη αυτό, η οικογένεια του ζευγαριού μέτραγε έξι παιδιά - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, Vivienne- και μαζί με αυτά κι εκατομμύρια followers σε όλον τον κόσμο που λάτρευαν κάθε στιγμή που έβλεπαν κοινή τους εμφάνιση.

Όπως έδειξε η ιστορία, όμως, οι δύο ηθοποιοί του Hollywood, όσο τέλειοι και να φαίνονταν στους έξω, είχαν τα δικά τους σύννεφα που τελικά εξελίχθηκαν σε μία καταιγίδα που μπήκε ανάμεσά τους. Ακόμα και τώρα, τρία χρόνια μετά, πολλοί είναι εκείνοι που δε χάνουν την ελπίδα τους ότι μπορεί κάποια στιγμή να δουν μία επανασύνδεση μεταξύ των δύο.

Φυσικά και δεν ξέρουμε τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον για τους ίδιους και για τους fans τους, όμως, καθώς σκεφτόμασταν τη σχέση τους, αναρωτηθήκαμε ποια ήταν η πρώτη τους κοινή φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα. Την ψάξαμε, τη βρήκαμε και σου τη δείχνουμε στην παρακάτω gallery.