Σε αυτή την παπαρατσική φωτό βλέπουμε για πρώτη φορά τον γιο της Meghan Markle με την νταντά του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σε αυτή την παπαρατσική φωτό βλέπουμε για πρώτη φορά τον γιο της Meghan Markle με την νταντά του

Δείχνει ιδιαίτερα γλυκιά

Ένα «θρίλερ» είχε καταντήσει το θέμα με την νταντά του Archie Harrison Mountbatten Windsor για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, όμως μετά από καλή αναζήτηση και την αλλαγή τριών νταντάδων, βρήκαν επιτέλους αυτό που έψαχναν για τον γιο τους. Δεν ξέρουμε πως ακριβώς τη φαντάζεσαι, όμως δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα.

Και φυσικά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν περιμέναμε ποτέ πως η Meghan και ο Harry θα έκαναν κάτι συνηθισμένο. Είναι ένα από τα πιο εκκεντρικά royal ζευγάρια, και με μία γρήγορη σκέψη δεν είναι και λίγοι οι κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου που έχουν «πατήσει». Κάτι παρόμοιο συνέβη λοιπόν και με την νταντά του γιου τους.

Αν λοιπόν πίστευες πως η νταντά του γιού τους θα ήταν συνηθισμένη έκανες λάθος. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Meghan Markle μαζί με τον γιο της Archie Harrison και την νταντά του, η οποία ήταν πραγματικά γλυκύτατη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Archie με την νταντά του, έστω και σε παπαρατσική φωτογραφία. Η νταντά που έχει επιλέξει ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι μία έγχρωμη κυρία, η οποία όπως την είδαμε στη φωτογραφία δείχνει πολύ ευγενική και γλυκιά.

Σίγουρα προσέχει τον μικρό Archie σαν τα μάτια της και τον αγαπάει πολύ.



Πηγή φωτογραφίας: Hrhofsussex instagram