The Final 4: Ο Μάνος Κοκολάκης είναι κούκλος και είναι ήδη νικητής

The Final 4: Ο Μάνος Κοκολάκης είναι κούκλος και είναι ήδη νικητής

Δεν γίνεται να μην τον παρατήρησες

Το βράδυ της Κυριακής έκανε πρεμιέρα το Final 4, που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια. Μιχάλης Κουινέλης, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκαν στην καρέκλα των κριτών, ενώ ο καθένας τους μας παρουσίασε και από έναν παίκτη. Εντυπωσιαστήκαμε από την Ξένια Ντάνια που παρουσίασε ο Χατζηγιάννης και την υπέροχη φωνή της, όμως η Ελένη Φουρέιρα είχε έναν άσο στο μανίκι της.

Ο άσος ήταν γένος αρσενικού και εκτός από φωνάρα είναι και πάρα πολύ ωραίος. Ο Μάνος Κοκολάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι επαγγελματίας τραγουδιστής τα τελευταία 6 χρόνια, και πραγματικά μας άφησε άφωνες. Θα μας πεις υπερβολικές, αλλά μόλις τον ακούσεις να τραγουδάει θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε.


https://www.instagram.com/p/B3B-i06H_bt

Η Εύη, μία από τις επόμενες διαγωνιζόμενες προσπάθησε να κοντραριστεί μαζί του, όμως δεν κατάφερε να τον σηκώσει από την καρέκλα του. Εμείς δηλώνουμε ήδη θαυμάστριες και θέλουμε να τον δούμε νικητή του talent show οπωσδήποτε. Μέχρι να γίνει αυτό όμως (αν γίνει) δες τις φωτογραφίες του που είδαμε στο Instagram account του παρακάτω και πες μας ειλικρινά δεν είναι κούκλος;