GNTM 2: Η πιο άδικη αποχώρηση έγινε χθες και η παίκτρια έκανε το πρώτο της post στο Instagram

GNTM 2: Η πιο άδικη αποχώρηση έγινε χθες και η παίκτρια έκανε το πρώτο της post στο Instagram

Αρνούμαστε να το δεχτούμε

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του Greece’s Next Top Model, όμως έχουμε ήδη ξεχωρίσει τις αγαπημένες μας κοπέλες, και αυτές που θα θέλαμε να δούμε ASAP εκτός σπιτιού. Και αν και είμαστε μόνο στην τρίτη αποχώρηση, θεωρούμε πως δύο από αυτές που έγιναν, ήταν τρομερά άδικες. Δεν θα σου κρυφτούμε, ξέρεις πολύ καλά πως αυτές που θέλουμε να φύγουν είναι η 5άδα της φωτιάς, η οποία αποτελείται από τις 5 πιο εκνευριστικές ίσως κοπέλες που υπάρχουν στο σπίτι.

Ωστόσο και εχθές η αποχώρηση που έγινε ήταν τρομερά άδικη, αφού η Σίλια Ευαγγέλου σύμφωνα με την κριτική επιτροπή είχε την πιο κακή φωτογραφία και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το reality μοντέλων. Όπως αντιλαμβάνεσαι εμείς δεν συμφωνούμε καθόλου με αυτήν την αποχώρηση, αλλά αναγκαστικά τη δεχτήκαμε.

Η Σίλια λοιπόν έκανε το πρώτο της post στο Instagram λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της, γράφοντας σε μία από τις φωτογραφίες: «Happy End». Επιπλέον έγραψε ένα μήνυμα ευχαριστώντας τους θαυμαστές της και όλους όσους τη στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Δες στη gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις μετά την αποχώρησή της.