8 Λέξεις: Δεν φαντάζεσαι ποια ηθοποιός του Hollywood έρχεται για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης

Πατούλια Κατερίνα
8 Λέξεις: Δεν φαντάζεσαι ποια ηθοποιός του Hollywood έρχεται για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης

Οι 8 Λέξεις θα ενισχυθούν με ηθοποιό που ξέρεις καλά

Χαμηλές πτήσεις κάνει στα νούμερα τηλεθέασης κάνει το νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΙ, οι περιβόητες 8 Λέξεις.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την έκπληξη και μέσα στον Οκτώβριο έρχεται για γυρίσματα η Katherine Kelly Lang, η κούκλα 57χρονη σήμερα Μπρουκ από την Τόλμη και Γοητεία.

Η Lang είχε πριν δύο εβδομάδες αναγγείλει τον ερχομό της στην Ελλάδα και είχε μάλιστα μιλήσει και ελληνικά στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:



«Έρχομαι στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να δουλέψω στο τηλεοπτικό σόου 8 Λέξεις μέσα στον Οκτώβριο».

Ο Γεωργίου που βλέπει το νέο του δημιούργημα να μην έχει την απήχηση που θα ήθελε, είχε γράψει χαρακτηριστικά στο δικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud».

Aν θες να δεις την Μπρουκ σήμερα (συνεχίζει κανονικά να πρωταγωνιστεί στην Τόλμη και Γοητεία) δες τις παρακάτω φωτογραφίες.