Είναι αυτή η απόδειξη πως η Khloe Kardashian θέλει πίσω τον Tristan Thompson;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η απόδειξη πως η Khloe Kardashian θέλει πίσω τον Tristan Thompson;

Ελπίζουμε πως όχι

Ο Tristan Thompson σύμφωνα με δημοσιεύματα προσπαθεί πολύ σκληρά να κερδίσει πίσω την Khloe Kardashian, και το πιο ανησυχητικό όλων, είναι πως η reality star κολακεύεται και παίζει ιδιαίτερα με αυτή την ιδέα. Μία πηγή είπε στο People πως η Khloe σκέφτεται την ιδέα του να γυρίσει πίσω στον Tristan, όμως μία άλλη το διέψευσε, παρά τις προσπάθειες που κάνει ο μπασκετμπολίστας. Δεν είναι έτοιμη να τον συγχωρήσει ακόμη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Tristan έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρώην του, και θέλει πολλά περισσότερα από το να μεγαλώσουν απλά μαζί την True Thompson. Της λέει ωραία πράγματα συνεχώς και της κάνει κομπλιμέντα και προσπαθεί όπως μπορεί να διορθώσει το λάθος του. Είναι ιδιαίτερα επίμονος και δεν πρόκειται να κάνει πίσω ό,τι και αν λέει η Khloe.

Μάλιστα κάποια στιγμή πιστέψαμε πως το ίδιο θέλει και η Khloe, όμως εν τέλει εκείνη προσπαθεί να τον απωθήσει.
Μάλιστα πρόσφατα εκείνη ανέβασε μια φωτογραφία της, με τον Tristan να της σχολιάζει και να της κάνει και like και εκείνη να μην δίνει σημασία σε κάτι από αυτά.

Υπάρχουν φορές ωστόσο που κι εκείνη του αφήνει ελεύθερο το πεδίο να την αντιμετωπίζει έτσι και να της σχολιάζει. Μήπως θέλει πράγματι να τα ξαναβρούν;