Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την Kris Jenner με μπικίνι τη δεκαετία του 80’

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την Kris Jenner με μπικίνι τη δεκαετία του 80’

Και λίγο καιρό πριν σκέψου ήταν έγκυος

Η οικογένεια Kardashian-Jenner, έχει πάντα έναν τρόπο να μας εντυπωσιάζει, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να τους αναγνωρίσουμε. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι μία από τις πιο διάσημες οικογένειες στον πλανήτη και μάλλον μία από αυτές που βγάζει τα περισσότερα λεφτά, ακόμα και αν απλά τα μέλη της αναπνέουν.

Τόσο η Kim Kardashian, όσο και οι αδερφές της, ανεβάζουν συχνά πυκνά φωτογραφίες στα social media τους, οι οποίες όχι απλά δεν επιδέχονται σχολιασμό, αντιθέτως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τις χαζεύεις. Κι εμείς αυτό ακριβώς κάναμε μόλις είδαμε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της η Kim Kardashian.

Η reality star αυτήν τη φορά ανέβασε δεν ανέβασε κάποια δική της φωτογραφία, αλλά μια φωτογραφία της μητέρας της Kris Jenner, από την δεκαετία του 80’, στην οποία μάλιστα ποζάρει με μπικίνι. Και ναι οκ, ξέραμε πως η Kris, ακόμη και σήμερα για την ηλικία της είναι κορμάρα, στην φωτογραφία αυτή όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Όπως είδαμε να γράφει στην λεζάντα της και η ίδια η Kim, η μαμά της εκεί λίγο καιρό πριν είχε γεννήσει τον αδερφό της star, Rob Kardashian. Ο Rob γεννήθηκε το 1987, άρα κάπου εκεί τοποθετούμε χρονολογικά και την φωτογραφία της αυτή. Και ξέρεις κάτι; Θα συμφωνήσουμε με την Kim: η Kris είναι πιο hot από ποτέ σε αυτήν τη φωτό.