Μας ξεγέλασε ο πρίγκιπας Harry: Νομίζαμε πως είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού του αλλά ήταν αλλουνού

Πατούλια Κατερίνα
Μας ξεγέλασε ο πρίγκιπας Harry: Νομίζαμε πως είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού του αλλά ήταν αλλουνού

Ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκε με τον Ed Sheeran στο υποτιθέμενο σπίτι του

Μας ξεγέλασε όμορφα κι ωραία ο πρίγκιπας Harry με το χιουμοριστικό βίντεο που δημιούργησε με τον Ed Sheeran. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ο Harry προσκάλεσε τον Sheeran στο σπίτι του για ένα βίντεο που σκοπό είχε μέσα από το χιούμορ, να αφυπνίσουν το κοινό σχετικά με τα προβλήματα ψυχικής υγείας.



Έλα όμως που το σπίτι μέσα στο οποίο έγινε το γύρισμα δεν ήταν τελικά το Frogmore Cottage στο Windsor αλλά το Ivy Cottage στο Λονδίνο στα όρια του Kensington Palace και ανήκει στην πριγκίπισσα Ευγενία.

Στην είσοδο του πολύ ζεστού σπιτιού βρίσκεται μια ρομαντική και αγαπημένη γαμήλια φωτογραφία της Ευγενίας από τον γάμο της τον Οκτώβριο του 2018 με τον Jack Brooksbank από τα χεράκια του φωτογράφου Alex Bramall που δείχνει το ζευγάρι μέσα στην άμαξα να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί μετά το γάμο.



Την εν λόγω πόζα είχε χρησιμοποιήσει η πριγκίπισσα για να γιορτάσει τον πρώτο της Βαλεντίνο ως παντρεμένη πια.
Στο βίντεο του Harry παρατηρήσαμε ένα ακόμα ξεχωριστό σημείο του σπιτιού, το απίθανο κουδούνι της εξώπορτας, αφιερωμένο στην βασίλισσα Ελισάβετ μιας και η μελωδία είναι κομμάτι του «God Saves the Queen».