Επιτέλους! Η Rihanna μετά από δύο χρόνια επιβεβαίωσε την σχέση της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Η Rihanna μετά από δύο χρόνια επιβεβαίωσε την σχέση της

Μια απάντηση που περιμέναμε χρόνια

Ήταν Ιούνιος του 2017 όταν κυκλοφόρησε η είδηση για την σχέση της Rihanna με τον Jameel Hassan, και προτού το καταλάβουμε να σου οι φωτογραφίες με τους δυο τους να ανταλλάζουν καυτά φιλιά στην πισίνα. Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια για το αν πρέπει να πιστέψουμε αυτήν την είδηση ή όχι.

Ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας και κληρονόμος γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων έκλεψε την καρδιά της Rihanna και τα τελευταία δύο χρόνια εκείνη ζει την καλύτερη φάση της ζωής της. Το μόνο «θέμα» που είχαμε ήταν πως η ίδια η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε, ούτε και επιβεβαίωσε ποτέ την σχέση της με τον Hassan.

Βέβαια οι κοινές τους εμφανίσεις και τα καυτά φιλιά αποτελούσαν την πιο ατράνταχτη απόδειξη για εμάς. Επιτέλους όμως δύο χρόνια και μερικούς μήνες μετά η Rihanna επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της πως είναι πράγματι σε σχέση και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Rihanna βρίσκεται στο εξώφυλλο του νέου τεύχους της Vogue και σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε πως είναι ευτυχισμένη με την σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel. «Είμαι σε αποκλειστική σχέση για κάποιο χρονικό διάστημα και πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά. Δεν ανέφερε το όνομά του, όμως εμείς ξέρουμε πως τα τελευταία δύο χρόνια η σχέση της είναι ο Jameel.

Το καλύτερο από όλα ήταν πως είπε ότι χωρίς καμία αμφιβολία θα ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει παιδιά. Και δεν ξέρουμε για εσένα, όμως εμείς αυτό το παίρνουμε ως υπόσχεση. Λες να μας έχει κάποια έκπληξη;