Η Πρόνοια πρέπει να μιλήσει στην Taylor Momsen

Η Πρόνοια πρέπει να μιλήσει στην Taylor Momsen

Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, βγήκε στη σκηνή και έδειξε το στήθος της στο κοινό. Το γεγονός πως είναι 17 χρονών δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν.

Η αλήθεια είναι πως δεν μείναμε και τόσο έκπληκτοι με την τελευταία εμφάνιση της «Little J», όπως είναι γνωστή μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Gossip Girl η ηθοποιός και τραγουδίστρια και ενίοτε μοντέλο,Taylor Momsen. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω δεσποινίς προσπαθεί να προκαλέσει με όποιον τρόπο της κατέβει στο ντεκαπαρισμένο της κεφάλι, ασχέτως αν είναι μόλις 17 χρονών και προφανώς χωρίς κάποιον να τη συμβουλεύει.

Η Momsen, λοιπόν, βρισκόταν τη Κυριακή μαζί με το συγκρότημά της, τους Pretty Reckless, στο Download Festival στο Castle Donington στην Αγγλία, όταν κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού, αποφάσισε πως θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση το να σηκώσει την, ούτως ή άλλως ξεσκισμένη, μπλούζα της και να δείξει τα στήθη της στο κοινό. Είχε προνοήσει, βέβαια, να καλύψει τα επίμαχα σημεία με κομμάτια από μαύρη ταινία, κάτι που ίσως έκανε το όλο θέαμα λίγο πιο προκλητικό.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Momsen είχε δηλώσει στα Kid's Choice Awards πως «Είμαι εξτρεμίστρια και απολαμβάνω το να εξωθώ τα πράγματα στα όρια όταν έχει να κάνει με τη μόδα. Δεν με ενδιαφέρει το τι λέει ο κόσμος για το στιλ μου. Η μόδα δεν είναι για τον καθένα. Δεν σας προτρέπω να φορέσετε ότι φοράω».

Βέβαια, κανείς δεν γύρισε να της πει πως, άλλο το να προκαλείς με τις εμφανίσεις σου ως στάση ζωής, και άλλο το να είσαι 17 χρονών και, εκτός του ότι έχεις καταφέρει να δείχνεις 30, το να δείχνεις το στήθος σου στον κόσμο μπορεί να σε οδηγήσει και στην πριβέ σκηνή της φυλακής, σε πολλές πολιτείες της Αμερικής.