Θυμάσαι την Ανθή από το Next Top Model; Δεν πάει ο νους σου πως είναι σήμερα

Θυμάσαι την Ανθή από το Next Top Model; Δεν πάει ο νους σου πως είναι σήμερα

Η αλλαγή της είναι απίστευτη

Το Next Top Model ήρθε στην ζωή μας πριν από δέκα χρόνια, και μπορεί να έκανε ένα διάλειμμα κάποιων χρόνων, από πέρυσι όμως έχει μπει και πάλι στις ζωές μας. Κι έχει κάνει δυναμικό comeback, αφού τις Δευτέρες και τις Τρίτες, δεν σηκωνόμαστε από τον καναπέ μας να πάμε ούτε στην τουαλέτα.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην πρώτη εμφάνιση του Greece’s Next Top Model πριν από δέκα χρόνια, θέλουμε να σε ρωτήσουμε εάν θυμάσαι καθόλου την Ανθή. Την Ανθή Τσομπανίδου την γνωρίσαμε τη χρονιά 09’-10’, όταν και προβλήθηκε για πρώτη φορά στους δέκτες μας το Next Top Model.

Τότε ήταν μόλις 18 ετών και οι εντάσεις και το έντονο κλίμα ήταν too much για την δυναμική της προσωπικότητα. Αυτό να την ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality μοντέλων, κάνοντας απλά κάποιες φωτογραφίσεις μετά την αποχώρησή της. Σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το κορίτσι που θυμάσαι και αν σήμερα δήλωνε συμμετοχή στο reality θα εντάσσονταν σίγουρα στην κατηγορία των plus size μοντέλων.

Επιπλέον η Ανθή σήμερα είναι παντρεμένη (παντρεύτηκε το 2013) κι έχει κι ένα παιδάκι (γέννησε την κόρη της το 2014). Δες στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες της.