Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε την άγνωστη συνομιλία της με τη Δούκισσα Νομικού (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε την άγνωστη συνομιλία της με τη Δούκισσα Νομικού (video)

Η βάπτιση του μάξιμου έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις Αφίδνες

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού. Παρ' ότι η ηθοποιός εξήγησε πως τους τελευταίους δύο μήνες αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο να γίνει μαμά για δεύτερη φορά, δεν έκρυψε την άρνηση που είχε να χαρίσει ένα αδερφάκι στο γιο της Μάξιμο -Σπύρο το προηγούμενο διάστημα.

Μιλώντας στην Ελένη, η Αθηνά αποκάλυψε και την άγνωστη συνομιλία που είχε με την Δούκισσα Νομικού όταν η δεύτερη ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της. Όπως τόνισε η Οικονομάκου, οι δύο γυναίκες είχαν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί με δέκα μέρες διαφορά και η τόσο σύντομη ανακοίνωση εγκυμοσύνης από την Νομικού, έκανε την Αθηνά να απορήσει.

Έτσι, όπως εξήγησε έστειλε ένα μήνυμα συγχαρητηρίων και είπε ένα μεγάλο μπράβο στην Δούκισσα που το τόλμησε και αποφάσισε ενσυνείδητα να γίνει μαμά τόσο σύντομα για δεύτερη φορά.



Όσο για την επιλογή της Αττικής για την βάπτιση του μικρού Μάξιμου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Οικονομάκου εξήγησε πολύ απλά πως ο πολιτικός της γάμος με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έλαβε χώρα στο Γύθειο, ο θρησκευτικός γάμος στην Μύκονο και δεν ήθελε για τρίτη φορά να βάλει σε έξοδα και να ταλαιπωρήσει ξανά τους καλεσμένους της.