Blast from the past: Δες την Kate Middleton με μίνι φούστα να παίζει χόκει επί χόρτου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Blast from the past: Δες την Kate Middleton με μίνι φούστα να παίζει χόκει επί χόρτου

Κούκλα και κορμάρα

Μπορεί η Meghan Markle να βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στην βασιλική οικογένεια, όμως η Kate Middleton κατέχει τα πρωτεία και γι’ αυτό τη θαυμάζουμε λίγο περισσότερο. Άλλωστε το λέει και το τραγούδι: «ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς», και η δούκισσα του Cambridge το αποδεικνύει πολύ συχνά αυτό.

Είναι μια όμορφη μαμά τριών παιδιών, τα οποία λατρεύει και πολύ συχνά απαθανατίζεται να κάνει πράγματα μαζί τους. George, Charlotte και Louis είναι τα πιο όμορφα και γλυκά πριγκιπόπουλα, και δεν σου κρύβουμε πως τρελαινόμαστε όταν τα βλέπουμε σε διάφορα βίντεο. Περισσότερο όμως μας αρέσει όταν βλέπουμε τους γονείς τους σε παλιές φωτογραφίες, είτε από τότε που ήταν παιδιά, είτε όταν ήταν έφηβοι και μετέπειτα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αυτή την φωτογραφία που βρήκαμε στο Instagram με την Kate Middleton να παίζει χόκει επί χόρτου αρκετά χρόνια πριν, μόνο συλλεκτική μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε. Η δούκισσα του Cambridge που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς την ηλικία της σε αυτήν τη φωτό, φοράει μίνι φούστα (η στολή της ομάδας της προφανώς) και δίχρωμο κοντομάνικο μπλουζάκι και τα γυμνασμένα πόδια της μας έχουν αφήσει άφωνες.

Ο φακός την έχει απαθανατίσει με το μπαστούνι της να σπρώχνει την μπάλα της, μαζί με μια από τις αντιπάλους της να προσπαθεί να της την κλέψει. Η Kate ωστόσο φαίνεται πως είναι πολύ καλή σε αυτό, αφού δεν δείχνει να φοβάται την απειλή της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.