Η Pippa μετακομίζει γιατί χωρίζει

Η Pippa μετακομίζει γιατί χωρίζει

Σκέφτεται να εγκαταλείψει το Λονδίνο η 27χρονη αδερφή της πριγκίπισσας για να μη σκέφτεται τον πρώην αγαπημένο της με τον οποίο χώρισε μετά από έξι μήνες σχέσης.

Που θα πάει; Στη Νότια Γαλλία για να εξερευνήσει τις πιθανότητες του να δημιουργήσει εκεί μια πιο μόνιμη βάση. Η Pippa είναι θαυμάστρια της Νότιας Γαλλίας και σκέφτεται καιρό τώρα να μετακομίσει εκεί και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η απόφασή της να πραγματοποιήσει το σχέδιό της αυτό προηγήθηκε του χωρισμού της με τον επιχειρηματία Alex Loudon και αποτέλεσε αφορμή ή αν η λήξη του ειδυλλίου πυροδότησε την υλοποίηση του σχεδίου της.

Η πιο διάσημη παράνυφη του κόσμου προγραμματίζει να δουλέψει στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και, ειδικά, όλων αυτών που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών. Ο Αlex Loudon, από την άλλη, είναι πολύ ικανοποιημένος από τη ζωή του στο Λονδίνο και δεν έχει σκοπό να την εγκαταλείψει. Ο χωρισμός τους, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, δεν είναι απαραιτήτως οριστικός μια που και οι δύο είναι πρόθυμοι να πιάσουν τη σχέση τους από εκεί που θα την έχουν αφήσει όταν, με το καλό, επιστρέψει η Pippa στο Λονδίνο, μετά τα grande party που θα έχει διοργανώσει στη Γαλλία αν τυχόν αποφασίσει να επιστρέψει.