Ορίστε; Αυτή την επανασύνδεση δεν περίμενες να την ξαναδείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ορίστε; Αυτή την επανασύνδεση δεν περίμενες να την ξαναδείς

Μάλλον μας κοροϊδεύουν

Γνωρίζουμε πως το Hollywood είναι όλο εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τα ζευγάρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως αυτή την επανασύνδεση δεν περιμέναμε να τη δούμε ξανά. Είναι η τρίτη φορά στη σειρά που το ζευγάρι επανασυνδέεται και δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε. Να το πιστέψουμε ή σε 48 ώρες θα μάθουμε πως χώρισαν ξανά;

Ο λόγος για την Bella Hadid και τον Weeknd (aka Abel Tesfaye), οι οποίοι δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, αποφάσισαν πως θέλουν να είναι ξανά μαζί. Το πρόβλημα στον χωρισμό τους τότε ήταν τα πολυάσχολα και γεμάτα προγράμματα τους, που δεν τους άφηναν τον ελεύθερο χρόνο που ήθελαν για να περνούν μαζί.

Τώρα λογικά βρήκαν τη χρυσή τομή στο πρόβλημά τους και έτσι αποφάσισαν να προσπαθήσουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους. Η Bella και ο Abel εθεάθησαν μαζί νωρίτερα μέσα στην βδομάδα, όταν η 23χρονη καλλονή γιόρταζε τα γενέθλιά της. Απ’ ό,τι φαίνεται λίγο αλκοόλ και πολύς χορός ήταν το κλειδί της ευτυχίας τους. Το ζευγάρι έφυγε μαζί στην πορεία της βραδιάς και πήγε στο διαμέρισμα όπου έμεναν μαζί και προτού χωρίσουν.

Μια πηγή ανέφερε στο E! News: «Ο Weeknd ήταν μαζί της όλο το βράδυ και μετά έφυγαν μαζί για το διαμέρισμά τους. Μπορείς να πεις πως είναι εντελώς και απίστευτα ερωτευμένοι, ενώ και οι δύο έδειχναν υπέροχα που ήταν ο ένας με τον άλλο μαζί».

Στο σημείο αυτό να σου θυμίσουμε πως πριν από τρία χρόνια η Bella με τον Abel ήταν και πάλι ζευγάρι, χώρισαν για αρκετό χρονικό διάστημα (ο Weeknd είχε σχέση με τη Selena Gomez) και κάπου στις αρχές του 2018 το ζευγάρι επανασυνδέθηκε. Ελπίζουμε αυτή η τρίτη φορά να είναι και η τυχερή.