Αυτήν τη φωτογραφία από τον γάμο του Σάκη Ρουβά δεν την είχαμε ξαναδεί

Αυτήν τη φωτογραφία από τον γάμο του Σάκη Ρουβά δεν την είχαμε ξαναδεί

Και είναι σίγουρα η πιο ωραία

Ήταν 3 Ιουλίου του 2017 όταν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είπαν το «ναι» στο #ΜiaZoiMazi κι έτσι μετά από δέκα χρόνια (plus) που είναι μαζί, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Τέσσερα παιδιά και ένα απόλυτος έρωτας ενώνει το πιο όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι της showbiz και εμείς δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε.

Ποτέ τους δεν θέλησαν να προκαλέσουν, ποτέ δεν «πούλησαν» την προσωπική τους ζωή, αντίθετα βλέπαμε μέσα από τα social media όσα εκείνοι θέλαμε να δούμε. Και ίσως γι’ αυτό και να μην είχαμε δει μέχρι τώρα, τη πιο ωραία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους. Στο Instagram, ένα fan account ανέβασε μια φωτογραφία του τραγουδιστή, που το δείχνει ντυμένο γαμπρό, παρέα με τα τέσσερα παιδιά του επίσης ντυμένα παρανυφάκια και παραγαμπράκια, να κατευθύνονται προφανώς προς την εκκλησία.

Ο τραγουδιστής κρατά στην αγκαλιά του τον μικρότερο γιο του Απόλλωνα, ενώ δίπλα του αριστερά και δεξιά περπατούν οι Αναστασία, Αλέξανδρος και Αριάδνη. Και δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς πιστεύουμε με διαφορά πως είναι η πιο ωραία φωτό από τον γάμο τους.