GNTM: Μόλις μάθαμε γιατί όλη η πεντάδα θέλει να διώξει την Ελευθερία από το δωμάτιό της

GNTM: Μόλις μάθαμε γιατί όλη η πεντάδα θέλει να διώξει την Ελευθερία από το δωμάτιό της

Και κάπως ανατριχιάσαμε

Κάτι περίεργο συμβαίνει με την πεντάδα της φωτιάς στο Greece’s Next Top Model και την Ελευθερία, όμως μάλλον μάθαμε τι ακριβώς γίνεται. Όπως θα θυμάσαι από τα πρώτα επεισόδια και όταν η Ελευθερία πήγε στο δωμάτιο των κοριτσιών η Κάτια Ταραμπανκό, ήταν αυτή που είπε on camera πως αν την πειράξει κάποια από τις άλλες κοπέλες θα βγει μπροστά για εκείνη.

Λίγα επεισόδια αργότερα η πεντάδα προσπαθεί πάση θυσία να ξεφορτωθεί το golden pass από το δωμάτιό τους, με τις προσπάθειες να πέφτουν στο κενό. Και εδώ είναι που αναρωτιόμαστε τι στο καλό μεσολάβησε κι άλλαξε έτσι η στάση τους απέναντι της. Και την απάντηση έδωσε ο σύντροφος της Μαρτίνας, Κωνσταντίνος Νικολάου όταν μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Ελευθερία λοιπόν, έκανε κάτι που έβγαλε έξω από τα ρούχα της την Μαρτίνα και δικαιολογημένα δεν θέλει να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο μαζί της. Οκ, δεν είναι και έγκλημα, όμως η καθεμία μας θα αντιδρούσε με περίεργο τρόπο. Σύμφωνα λοιπόν με τον σύντροφό της, η Μαρτίνα σε ένα από τα τηλέφωνα που είχαν κάνει, του είπε πως είχε πάρει από το σπίτι της κάποιες πετσέτες για το πρόσωπο.

Η 21χρονη όμως ίσως εν αγνοία της, μπορεί και όχι, πήρε μία από αυτές τις πετσέτες χωρίς να ρωτήσει και καθάρισε/ έπλυνε τα πόδια της. Οκ, ούτε κι εμάς θα μας άρεσε αυτό, ας είμαστε ειλικρινείς. Ο σύντροφος της Μαρτίνα, «κατηγορεί» λοιπόν, πως έκοψε το κομμάτι αυτό και στο μοντάζ και παρουσίασε μονόπλευρα την επίθεση προς την Ελευθερία.