Δεν φαντάζεσαι με ποιον πασίγνωστο Έλληνα ράπερ έχει σχέση η εκθαμβωτική ξανθιά

Δεν φαντάζεσαι με ποιον πασίγνωστο Έλληνα ράπερ έχει σχέση η εκθαμβωτική ξανθιά

Και είναι και φουλ ερωτευμένος

Τον νεαρό ράπερ θυμόμαστε να τον βλέπουμε και να τον ακούμε για πρώτη φορά στο Madwalk 2019, όταν και τραγούδησε μαζί με την παρουσιάστρια της βραδιάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τον τελευταίο χρόνο γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην τραγούδησε: «δεν με θέλουν με Laurent, δεν με θέλουν με Balmain».



Ο FY μπορεί να μην βρίσκεται πολλά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αυτό το λίγο όμως κατόρθωσε να κάνει όλο τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει στους ρυθμούς του. Μάλιστα η απήχηση και η επιτυχία του ήταν τόση, που κέρδισε και το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα μουσικά βραβεία που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο.

Η εκθαμβωτική ξανθιά λοιπόν όπως κατάλαβες είναι η σύντροφος του τραγουδιστή, και οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι. Δεν γνωρίζουμε το όνομά της (δεν αναγράφεται στο Instagram account της), όμως μας αντάμειψε όπως έπρεπε, αφού στο account της βρήκαμε και τις περισσότερες φωτό με τον αγαπημένο της FY.

Και αν μπορούσαμε να βάλουμε μία λεζάντα στις φωτογραφίες της, αυτή θα ήταν η εξής: «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος». Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery.