Δανάη Λιβιεράτου: Δεν φαντάζεσαι τι τρώει στο Βερολίνο και διατηρεί αυτό το σώμα

Δανάη Λιβιεράτου: Δεν φαντάζεσαι τι τρώει στο Βερολίνο και διατηρεί αυτό το σώμα

Αλήθεια δεν θα το πιστέψεις

Στο Βερολίνο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Δανάη Λιβιεράτου, η οποία μάλιστα παρακολούθησε και την συναυλία της Ariana Grande, από όπου μας έδειξε και βίντεο μέσα από το Instagram account της. Η νεαρή καλλονή δείχνει να απολαμβάνει το ταξίδι της πάρα πολύ, όπως το ίδιο ισχύει και για το φαγητό.

Όταν τη βλέπεις, ειδικά με το μαγιό της, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πως για να διατηρεί τις αναλογίες και το υπέροχο αυτό σώμα, θα τρώει υγιεινά και θα γυμνάζεται. Και δεν είμαστε σίγουρες για την γυμναστική, όμως τις ατασθαλίες της τις κάνει, και μάλιστα τις απολαμβάνει. Όπως είδαμε σε αρκετά από τα stories της, η Δανάη λατρεύει τα donuts, ενώ δεν λέει όχι και στα hot dogs.

Ναι ναι, καλά διάβασες, η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ μπορεί να έχει κορμάρα, όμως δεν διστάζει να φάει hot dog, πολλά donuts και να πιεί και ζεστό κρασί. Στα stories της τις τελευταίες ημέρες μας έχει κοινοποιήσει όλες τις φορές που τρώει, και κοιτάζοντας το σώμα της και τις αναλογίες της, αναρωτιόμαστε, που τα βάζει όλα αυτά που τρώει;