Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει μπικίνι στη μέση του Οκτώβρη και μας αφήνει άφωνες

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει μπικίνι στη μέση του Οκτώβρη και μας αφήνει άφωνες

Ποιος είπε πως δεν φοράμε μπικίνι τον Οκτώβρη;

Τι και αν έχουμε διανύσει σχεδόν τον μισό Οκτώβρη, ο καιρός δεν θυμίζει σε τίποτα φθινοπωρινό σκηνικό, ενώ υπάρχουν και κάποιοι λίγο πιο τολμηροί, οι οποίοι κάνουν μπάνιο στην θάλασσα ή και σε πισίνες ακόμη και τώρα. Και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία φυσικά κατέχει τα πρωτεία.

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στην αγαπημένη της Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο, μαζί με τον γιο της Μάξιμο και τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, και προς έκπληξή μας όχι απλά έκανε μπάνιο, αλλά πόζαρε και με το μπικίνι της στην ακροθαλασσιά. Ο καιρός ήταν εκπληκτικός, κάτι που η Αθηνά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον, λίγο πριν επιστρέψει οριστικά στην Αθήνα.

Φορώντας ένα υπέροχο μπικίνι η Αθηνά μας απέδειξε πως ακόμη και αν είναι Οκτώβρης και ο μήνας έχει 13, μπορείς να φοράς το μαγιό σου και να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Αρκετά τολμηρή την βρίσκουμε πάντως για φθινόπωρο, όμως πάντα κουκλάρα και κορμάρα. Στο Instagram ανέβασε φωτογραφία της από την παραλία, με το caption να γράφει: «Last days of Summer or Best days of Summer;».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.