Η Νεφέλη Λιβιεράτου ποζάρει αμακιγιάριστη και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ποζάρει αμακιγιάριστη και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της

Πόσο όμορφη είναι

Δεν είναι μία, δεν είναι καν δύο οι φορές που έχουμε δει τις κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ και δεν έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η έκφραση «το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» στην περίπτωση της Νεφέλης και της Δανάης παίρνει σάρκα και οστά. Τα δύο κορίτσια έχουν πάρει την ομορφιά και των δύο γονιών τους και ειλικρινά δεν ξέρεις ή μάλλον δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια είναι η πιο όμορφη.

Ok, προφανώς και δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποια από τις δύο είναι πιο όμορφη, γιατί και οι δύο είναι κούκλες. Μπορούμε όμως να τις εκθειάζουμε ξεχωριστά. Γι’ αυτό λοιπόν θα σου δείξουμε όχι μία, αλλά δύο φορές που είδαμε στο Instagram την Νεφέλη χωρίς make up, και πάθαμε πλάκα με το πόσο κούκλα είναι.

Η Νεφέλη σπουδάζει στο εξωτερικό και βλέπουμε συχνά stories και φωτογραφίες στο account της, όμως ξεκάθαρα την προσοχή μας τραβάνε οι στιγμές αυτές που βλέπουμε την ίδια. Πόσο μάλλον όταν είναι αμακιγιάριστη. Απίστευτα όμορφο πρόσωπο, και μάτια που δεν μπορείς να μην μαγευτείς. Η Νεφέλη είναι ίδια η μαμά της και στις φωτό που είδαμε πρόσφατα στο account της και δεν την λες και ιδιαίτερα βαμμένη.

Δες τις φωτό της στη gallery που ακολουθεί.