Τρόμος στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο του William και της Kate

Νατάσσα Σχοινά
Τρόμος στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο του William και της Kate

Η Kate Middleton κι ο πρίγκιπας William ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες

Η Kate Middleton κι ο πρίγκιπας Harry είναι το ένα εκ των δύο αγαπημένων royal ζευγαριών του κόσμου και, φυσικά, η προσοχή είναι διαρκώς πάνω τους για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ζωή τους. Ειδικά όταν πρόκειται για επίσημα γεγονότα, όπως η επίσκεψη στο Badshahi Mosque στο Πακιστάν, οι φωτογράφοι και το κοινό τους δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι συντονισμένοι για να μάθουν κάθε λεπτομέρεια.




Ο Δούκας κι η Δούκισσα του Cambridge αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα βήματα του Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana, που επισκέφτηκαν τη χώρα το 2006, και της βασίλισσας Ελισάβετ που βρέθηκε εκεί το 1961. Στο συγκεκριμένο μέρος, εκτός των άλλων, βρέθηκαν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο στο Shaukat Khanum Memorial Cancer Hospital.

Σύμφωνα με το αμερικανικό CNN, όμως, το αεροπλάνο της British Air Force που μετέφερε το βασιλικό ζεύγος αναγκάστηκε να προσγειωθεί δύο φορές στο Πακιστάν, με αποτέλεσμα οι ίδιοι και τα περίπου 40 άτομα των δημοσιογράφων που ταξίδευαν για Islamabad να περάσουν μία περιπέτεια.

Μπες στην gallery που βρίσκεται για να δεις τι ακριβώς συνέβη με το αεροπλάνο.