Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones δεν μιλάνε πια

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones δεν μιλάνε πια

Τι άλλο θέλουν για να μας αποτελειώσουν πια; 

Σαν χθες μας φαίνεται που η μεγαλύτερη σειρά όλων των εποχών έριξε αυλαία, σε μία κακή και βιαστική 8η σεζόν, η οποία προκάλεσε αμέτρητες αντιδράσεις, με κάποιους-λιγότερο ψύχραιμους-να ζητούν να γυριστεί ξανά η τελευταία σεζόν.

Ναι φυσικά και αναφέρομαι στο Game of Thrones, το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει μείνει στην ιστορία και έχει χαραχθεί βαθιά στις καρδιές μας.

Ωστόσο, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, έχουν αρχίσει ήδη τις προσπάθειές τους να αποτινάξουν από πάνω τους, τους ρόλους που τους έκαναν υπερ-διάσημους σε όλο τον πλανήτη, και να προχωρήσουν παρακάτω.

giphy

Έντονα λοιπόν σχολιάστηκε το γεγονός ότι στην πρόσφατη απονομή των Emmy Awards, ο… τελικός νικητής του Iron Throne, Bran Stark, κατά κόσμον, Isaac Hempstead Wright, δεν σηκώθηκε μαζί με όλο το υπόλοιπο καστ για να παραλάβει το Emmy καλύτερης σειράς, με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να μην απαντούν σε καμία σχετική ερώτηση.

Και τώρα, ο 20χρονος ηθοποιός, κάνει αποκαλύψεις οι οποίες κάνουν το γύρο του κόσμου. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι οι πρωταγωνιστές του GoT δεν… μιλάνε πια! Βλέποντας όμως το σοκ στα μάτια του κόσμου, έσπευσε να διευκρινίσει: «Είμαστε όλοι μέσα σε ένα κοινό chat, το οποίο κατά τη διάρκεια της σειράς χτυπούσε συνέχεια. Πλέον, επικρατεί σιωπή», είπε.

Αυτό βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με όσα είπε η Lena Heady (Cersei) το καλοκαίρι, μιας και ισχυρίστηκε ότι όλα τα μέλη του καστ μιλούν σχεδόν καθημερινά.

giphy 1

Τώρα τι ισχύει δεν μπορούμε να γνωρίζουμε-το μόνο σίγουρο-αλλά δεν θα ήταν υπέροχο να μείνουν όλοι κολλητοί μέχρι τα βαθιά γεράματα; Αν είναι εύκολο να μένουν και στο ίδιο σπίτι! Ευχαριστούμε…

DPG Network